Bestellen

stempel

Je kunt je bestelling opgeven via onderstaande buttons of via een mail naar info@isis4u.nl. Indien je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen of iemand wilt verrassen met een speciale boodschap van mijn kant, geef dat svp aan bij je bestelling. Bent u in het bezit van een code, vermeld deze dan in de bestelmail (acties zijn niet te combineren). In Nederland is de verzending gratis vanaf 20 euro, daaronder vragen we een bijdrage van 3 euro. In Europa is er een bijdrage in de verzendkosten: van 7  per pakket. VOOR DE MOEDERDAGACTIES, MAIL MIJ: hanneke@isis4u.nl 

boek3

7 GOUDEN INZICHTEN VOOR INNERLIJK GELUK - VAN DENKEN NAAR VOELEN 3

Dé oplossing voor wereldvrede: vrede vinden in jezelf. Maar hoe? Geluk komt niet van buitenaf, we zullen het zelf moeten doen!

Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens schuilt een gouden vonk, een grootse, positieve kracht. Vind jouw gouden vonk!

In dit boek deelt Hanneke haar levenslessen met je, in de vorm van zeven gouden inzichten. Na een jarenlang rijpingsproces met ups en downs, ervaren, struikelen, leren en leven, zijn de zeven gouden inzichten klaar om gedeeld te worden. Ze geven je houvast en steun om jouw gouden vonk te hervinden. Ga mee op deze aardse spirituele reis en laat jouw geluk tot bloei komen!

€ 19,95 (inclusief 6% BTW) 

bestel-vdnv2

VAN DENKEN NAAR VOELEN – DEEL TWEE BOEK     (inkijkexemplaar)

Op verzoek van vele lezers … In deel twee vertel ik het vervolg over mijn hobbelige weg die ik bewandel om naar de fluisteringen van mijn ziel te leren luisteren. Bijzondere mensen kruisen mijn pad, maar ook onvergetelijke gebeurtenissen uit het dagelijkse leven inspireren mij. Mijn missie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen, door te raken en te inspireren. Ontdek je patronen, doorbreek ze en verleg je grenzen!

Geniet mee van deze 52 toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse spirituele verhalen. Recht uit het hart. Ze zijn wekelijkse voeding voor je ziel. Lees en ga op zoek naar je eigen licht …

€ 18,95 (inclusief 6% BTW)

 

bestel-vdnv
bestel-vdnv

VAN DENKEN NAAR VOELEN BOEK

Vanuit het motto ‘Een mooiere wereld, bewustzijn begint bij jezelf,’ heb ik mijn debuutboek Van denken naar voelen, de spirituele reis van een zakenvrouw geschreven. Het gaat over mijn eigen hobbelige levenspad als mens en manager, een soms komische en vaak kwetsbare zoektocht van denken naar voelen. Thema’s als: (controle) loslaten, perfectionisme en behoefte aan erkenning komen hierbij aan de orde. Het beschrijft mijn reis naar bewustwording hiervan en hoe het mij niet tot een ander, maar wel tot een completer mens heeft gemaakt.

€ 17,95 (inclusief 6% BTW)

 

VAN DENKEN NAAR VOELEN BOEK 1 - DIGITAAL (ePub)

€ 8,95 (inclusief 21% BTW) 

kaarten-met
bestel-kaarten

VAN DENKEN NAAR VOELEN – 69 INSPIRATIEKAARTEN met SATIJNEN BUIDEL
Een inspirerend cadeau!

Laat je raken en inspireren door deze 69 bijzondere VDNV inspiratiekaarten in een prachtig bijpassende, turquoise buidel van satijn. Trek een kaart en laat het inzicht op je inwerken. De bijbehorende vragen zetten je aan het denken. Deze inspiratiekaarten helpen je om meer open komen te staan voor je eigen wijsheid en je innerlijke gevoel. Zoek verbinding met anderen door hen ook een kaart te laten trekken voor een boeiend gesprek. Laat je raken en inspireren, als voeding voor je ziel!

Speciale combi prijs: € 28,88 (inclusief 21% BTW) doos met 69 VdnV inspiratiekaarten & buidel

12,95 (inclusief 21% BTW) losse satijnen buidel

€ 18,88 (inclusief 21% BTW) doos met 69 VdnV inspiratiekaarten.

   
kaart-boek-combi 

COMBI VDNV BOEK deel 2 + doos 69 INSPIRATIEKAARTEN + SATIJNEN BUIDEL
Een inspirerend trio als cadeau voor jezelf of om weg te geven!

Een uitstekende combinatie: de inspiratiekaarten zijn gebaseerd op het boek Van denken naar voelen, deel 2. Een verhalenbundel van 52 toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse spirituele verhalen. Voor meer verdieping van de kaarten, lees de bijpassende verhalen en ga op zoek naar je eigen licht ...

 

Voor de speciale combi prijs € 45,95 (inclusief BTW)

bestel-combi2

COMBI VDNV BOEKEN deel 1 + 2
 

 

Speciale combi prijs € 34,95 (inclusief 6% BTW)

 

agenda2015

DE VDNV MIND & SPIRIT AGENDA (17x14cm hardcover) 

Helaas uitverkocht ... 

Met liefde en plezier gemaakt: Aardse, hedendaags spiritualiteit verwerkt in een overzichtelijke agenda. Laat je iedere week inspireren door inspirerende citaten uit het nieuwe Van denken naar voelen boek: 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk, een beeldig elfje, een gezonde OERvoedingstip, een boektekst die je raakt, een wijze uitspraak en een ontspannende yoga oefening. 

Ga mee op ontdekkingstocht langs de wijze Zeven Gouden Inzichten in dit uitdagende jaar 2016!

€ 11,95 (inclusief 21% BTW) 

bestel-notebook

DE VDNV MIND & SPIRIT NOTEBOOK

Aardse spiritualiteit verwerkt in een overzichtelijk notebook, te gebruiken als notitieboek en als dagboek. Laat je inspireren door gouden inzichten, mooie illustraties, rustgevende oefeningen en handzame natuurtips van De Kruidwis. Geniet van deze inspiratiemomenten en neem de ruimte en de tijd om jouw persoonlijke reis in dit notebook te beschrijven.

€ 9,95 (inclusief 21% BTW)

 

bestel-combi

COMBI BOEK + NOTEBOOK

Voor jezelf, voor een ander, als cadeau …

Speciale combi prijs € 25,95 (inclusief BTW)