PACKSHOT VDNV 2

Wil jij mijn Inspiratieboek GRATIS ontvangen?

Wil jij genieten van 52 toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse verhalen? Ogenschijnlijk eenvoudig, maar er liggen juweeltjes van levenslessen in besloten. Ja, inderdaad, ik ben knettergek ... en toch geef ik deze boeken gratis en voor niets weg (ter waarde van 18,95 euro). Je wil de wereld inspireren of niet ... :-)

Hoe?

STAP 1: Schrijf je hier in op de Inspiratie nieuwsbriefSTAP 2: Mail mij hanneke@isis4u.nl wat je wil

Alleen het boek, of met een extra boek voor slechts 10 euro, of nu voor de feestdagen met Inspiratiekaarten met buidel voor slechts 20 euro
Graag stuur ik mijn Inspiratieboek naar je op. Je hoeft alleen maar de verzendkosten van 4,50 euro over te maken.   
Mocht je een nog een extra Inspiratieboek (leuk (verjaardags)cadeau!) erbij willen, dan kan ik tegen dezelfde verzendkosten nog 1 boek toevoegen. Geef aan of je Van denken naar voelen 1 of 2 erbij wilt. Normale prijs 17,95/18,95. Alleen met deze actie nu slechts voor 10 euro! Nu voor de feestdagen heb ik een actie: De Inspiratiekaarten met buidel, waarmee je de set compleet hebt, van 28,88 voor slechts 20 euro. 

Wat nu te doen:PACKSHOT VDNV 2-lz
  1. Maak 4,50 (verzendkosten in Nederland voor het Inspiratieboek) of 14,50 (verzendkosten + boek + 1 extra boek) of 24,50 (boek, Inspiratiekaarten en buidel, de set is compleet) over op rekeningnummer NL82 ABNA 052.58.71.683 t.n.v. isis4u te ’s-Hertogenbosch, onder vermelding van JOUW emailadres (@ hoeft niet)

  2. Stuur mij daarna een mail met jouw ADRES en geef aan of je ook nog een extra boek/kaarten (1 of 2) wilt ontvangen - meer informatie over de boeken en kaarten: 
    http://www.vandenkennaarvoelen.nl/bestellen

Als je het geld hebt overgemaakt en je adres gemaild, dan stuur ik de boek(en)/kaarten in de loop van die week erop naar je toe. Dank en veel lees&weggeefplezier! Tot ziens op De Inspiratiebron, Hanneke