Binnenkort verwacht...

templogo

 

Hét online platform, om inspiratie te delen en te beleven.

 

Deel je brood en het smaakt beter,
deel je geluk en het wordt groter,
deel je inspiratie en het wordt schitterend!
Phil Bosmans & Hanneke van Gompel

We leven in een periode van grote veranderingen en snakken naar vertrouwen en positiviteit. Daarnaast leven we in een fantastische tijd met bijzondere mogelijkheden. Een tijd waarin iedereen bij kan dragen aan een andere maatschappij.

Mijn levensmissie is om mensen te raken en te inspireren om ze na te laten denken over hun leven. Deze Van Denken Naar Voelen (VDNV) inspiratiebron is een bron van positieve kracht, licht en liefde. Een bron om samen inspiratie te beleven en te delen. Al die mooie, kleine inspiratiemomenten bij elkaar maken een grote, echt verandering en samen co-creëren we een mooiere wereld. Positiever, vrediger, zorgzamer, blijer, rechtvaardiger, duurzamer, creatiever, liefdevoller en meer verbonden.

De bron biedt ruimte voor kleine, dagelijkse bezinningsmomenten, inspiratiecolumns met een persoonlijke kijk van de schrijver, authentieke levensverhalen recht uit het hart, inspirerende beelden en inspiratieprojecten. Alle inspiraties zijn gekoppeld aan de Zeven Gouden Inzichten, levenslessen voor innerlijk geluk.

Sta dagelijks een klein moment stil en laat je inspireren, verrassen, ontroeren of kom even tot jezelf door de belevingen van de Van Denken Naar Voelen Inspiratiebron. Deel jouw unieke levensinspiratie met enthousiasme en passie!

Hanneke van Gompel

PS deel deze VDNV inspiratiebron met anderen, iedereen is welkom! Klik hier

 

Niet vanuit ik of zij, maar vanuit wij kunnen we de wereld verbeteren!