Van denken naar voelen Tribe

De VDNV tribe is een club enthousiaste coaches, trainers en organisatieadviseurs. Ze omarmen het van denken naar voelen gedachtegoed. We inspireren elkaar en onze droom is om onze hartenergie te verspreiden en daarmee mensen, organisaties en de maatschappij in het licht te zetten. 

Een VDNV Tribe initiatief: Leergang leiderschap vanuit innerlijke kracht

wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker’

Organisaties van groot tot klein staan voor een grote uitdaging. Hoe blijf ik succesvol in een onvoorspelbare, steeds sneller veranderende, kennelijk ongrijpbare en globalere wereld?

De juiste antwoorden op deze vraag komen niet vanuit de bekende, mechanische managementschool met zijn groot scala aan systematische verbeterprotocollen. Zij houden de vicieuze cirkels in stand.

Met hun leergang “Leiderschap vanuit innerlijke kracht” doorbreken Hanneke van Gompel en Guust Verpaalen de gangbare patronen.

 

Zelfbewustheid en Zelfreflectie

Het is breed gedragen dat zelfbewustheid en het vermogen tot zelfreflectie de belangrijkste eigenschappen zijn van hedendaags succesvol leiderschap. Beide eigenschappen dragen bij aan authentiek handelen. Bij thema’s als diversiteit, generatiemanagement, maar ook het nieuwe werken hoort een leiderschapcultuur waarbij authenticiteit voorop staat.

 

“Het gaat er niet om dat we gelijk zijn, het gaat er om dat we onderscheid kunnen maken en de verschillen kunnen verbinden. Dan pas kun je samen het verschil maken!”

 

Hanneke van Gompel heeft als missie: het vergroten van authenticiteit en succes van organisaties door mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ze schreef het inspirerende boek Van denken naar voelen; de spirituele reis van een zakenvrouw. De missie van Guust Verpaalen is: het ontcijferen van bezieling bij mensen en organisatie. Hij schreef o.a. het eigentijdse boek Een gouden kans, de missie van modern leiderschap.

 

Samen bundelen ze zowel de masculiene als de feminiene krachten in deze unieke leergang. De synergie die hierbij ontstaat leidt tot het vrijkomen van intuïtieve daadkrachtige energie. Ze faciliteren graag anderen deze zelfde kracht te ontdekken. Om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan ‘mooiere organisaties’ die vanuit hun authentieke kracht succesvol zijn!  

 

Voor meer informatie: klik op bovenstaande brochure